Getting My غذا برای کبد چرب To Work
Getting My غذا برای کبد چرب To Work
Blog Article
بسیاری از پزشکان، از بیماران مبتلا به کبد چرب میخواهند که در اولین اقدامات درمانی خود، سیگار را ترک کنند تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود.
بسته به میزان پیشرفت کبد چرب درجه ۲ علایمی مانند درد در ناحیهی شکم، مشاهدهی کبودی در بدن، بزرگی شکم، خونریزی خودبهخودی از بینی، خستگی و خارش پوست میتواند از علایم کبد چرب درجه ۲ باشد.
با اضافه کردن آب یک لیمو به یک پارچ آب، در خانه آب لیمو درست کنید حتی می توانید لیموی خرد شده نیز به آن، اضافه نمایید.
ابزار گلویی پلی یورتان دکوراتیو دکارت برای تغییر اساسی در طراحی آپارتمان شما
چنانچه این تجمع چربی افزایش پیدا کند، بافتهای کبد متورم شده و آسیب میبیند. پیشروی این آسیبها منجر به سیروز کبدی خواهد شد که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.
بنابراین، عادات غذایی سالم را دنبال کنید و برای تنظیم موثر کلسترول خود تلاش کنید.
ببینید تصاویر رژه نظامی پاکستان به مناسبت روز ملی موسوم به «یوم الله»
Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the greatest YouTube experience and our most current features. Learn more
لیمو غنی از فلاونوئیدهاست و فلاونوئیدها در داخل لیمو ترشح صفرا را تحریک میکند و در نتیجه در هضم مواد غذایی مؤثر است.
ازآنجاکه میوهجات و سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدان هستند، آنها را در برنامهی غذایی خود جای دهید.
خبر بد این است که کبد چرب گرید ۳ معمولاً مرحلهای است که بیماری کبدی علائم ظاهری بیشتری خواهد داشت. ناراحتی و حساسیت و درد شدید و همچنین احساس خستگی مداوم خواهید داشت. تورم زیاد کبد در این مرحله ممکن است با فشار به طحال، باعث تورم و درد در طحال هم بشود.
در این گرید کبد چرب، اشتهای بیمار کاهش پیدا میکند و با خوردن مقدار کمی غذا احساس سیری و پر بودن معده دارد اما با وجود کم خوردن، احساس نفخ میکند که این مشکل ناشی از تجمع مایعات در نتیجه جلوگیری از کبد چرب عملکرد صحیح کبد نیست. اطراف کبد شما خارش خواهد داشت. و سرانجام، سفیدی چشمان شما شروع به زرد شدن می کند.
البته اگر مکملهای شیرین بیان را مصرف میکنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانمهای باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماریهای قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.
از مصرف غذاهای پرچرب خودداری کنید و نسبت به هیدروکربن دریافتی روزانه حساسیت لازم را به خرج دهید.